4353 1444 mail@rtm.dk

Offentlige virksomheder

offentlige virksomheder og kommuner

Forsikringsløsninger til offentlige virksomheder og kommuner

Vi har mange års erfaring som leverandør af forsikringsløsninger til danske kommuner .
Vi gennemfører udbud i henhold til EU-direktiverne, og vores digitale platforme er af højeste standard.

Vi har en stor andel af forsikringsmarkedet for offentlige virksomheder og tilfører stærke kompetencer i vores risikovurdering, kundebetjening og skadebehandling specifikt på jeres område.

Det gør en positiv forskel i jeres hverdag, og når der sker skader. Dermed er din offentlige virksomhed i trygge hænder, selv når uheldet er ude, og du møder modgang på markedet.

Vores mål er at give jer så god en oplevelse med vores selskab som overhovedet muligt. Vi har altid kunden som førsteprioritet, og vi benytter hele selskabets viden og kompetencer, når vi løser en opgave for din virksomhed. På den måde kan vi i fællesskab finde frem til den bedste løsning og nå det mest effektive og fordelagtige resultat.

Vores eksperter er klar til at hjælpe

Kontakt Hanne Jørgensen eller Klaus Nordgren for faglig sparring og tilbud.

Gennemsigtig rådgivning og kompetent vejledning

Forsikringsmarkedet har længe været styret af økonomi og penge, men for os handler det om mere end det. Det handler om at skabe den gode aftale og den gode oplevelse. Derfor søger vi aktivt forsikringsløsninger, der stræber efter at leve op til dette. Vi lever af glade og tilfredse kunder. Og så længe vi kan leve op til den standard, som vi har sat for os selv, så oplever vi også, at vores kunder kommer igen det ene år efter det andet.

Vi har mange års erfaring med både industrielle forsikringer, forretnings forsikringer og pensionsforsikringer, så vi har den erfaring, du skal bruge til at få den bedste aftale med flest mulige fordele.

Vi informerer altid om eventuelle risici, og vi administrerer disse, så du trygt kan sige ja tak og få en aftale i hus til din offentlige virksomhed.

Vi tilbyder dog aldrig en aftale, inden vi har undersøgt vores mulighed for at eliminere så mange af disse risici som overhovedet muligt. Uanset størrelsen på din forsikringsopgave står vi klar til at hjælpe.

Så står du med en offentlig institution, der mangler en god forsikringsløsning, så kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe den gode aftale.

offentlige virksomheder og kommuner

For ansvarlige beslutninger

Sådan lyder vores motto og det tager vi meget alvorligt.