4353 1444 mail@rtm.dk

Ansvarsforsikring til erhverv

Den nødvendige forsikringsdækning

En god forsikringsløsning inden for produktansvar er baseret på en indgående viden om alle potentielle risici for en virksomhed.

Vores benchmarking og analyser identificerer den enkelte virksomheds optimale risikoinformationer og sikrer derigennem den nødvendige forsikringsdækning.

Vi udarbejder produktansvarsydelser til en lang række forskellige brancher over hele verden. Vi udnytter vores store erfaring i alle de løsninger og forsikringsprogrammer, vi udvikler, og sikrer altid, at løsningen altid tilpasses den enkelte organisation.

Vi skræddersyr altid vores forsikringsløsninger med udgangspunkt i målsætningerne og problemstillingerne i den enkelte virksomhed i stedet for at generalisere behovene i en bestemt branche.

Vores eksperter er klar til at hjælpe.

Kontakt Marianne Henriksen.

Vores forskellige ansvarsforsikringer

Selvom vi netop skræddersyr vores ansvarsforsikringer til de enkelte kunder, så har vi en række løsninger, som generelt er vigtige dele af mange forsikringsprogrammer, da de ofte er relevante for både privatpersoner og virksomheder. Disse forsikringer inkluderer blandt andet IF ansvarsforsikring, ansvar bilforsikring og offentlig ansvarsforsikring.

De ovennævnte ansvarsforsikringer er dog kun eksempler på, hvad der kunne være relevant at inddrage i et forsikringsprogram, da det naturligvis varierer fra kunde til kunde, hvad deres specifikke behov er. En ansvar bilforsikring er naturligvis ikke relevant, hvis du eller din virksomhed ikke ejer eller har noget med biler at gøre.

Derfor er vi altid klar på at tage en snak med dig om, hvad din aktuelle situation og behov er, sådan at vi i samarbejde kan finde den bedst mulige løsning. På denne måde undgår du at komme til at betale for unødvendige forsikringer.

Vi hjælper dig

Det er vigtigt at have styr på sin ansvarsforsikring, men det behøver bestemt ikke udelukkende være op til dig at finde frem til en mulig løsning. Her hos os har vi eksperter i ansvarsforsikringer, som altid står klar med kyndig rådgivning og en hjælpende hånd til at lave en god ansvarsforsikring til dig.

Vores eksperter vil ud fra dine informationer være i stand til at vejlede dig til, hvilken løsning der vil være optimal for dig, din virksomhed, etc. Hvad end dit behov er, så vil vores eksperter i samarbejde med dig være i stand til at skabe et godt forsikringsprogram, sådan at du kan leve med trygheden om, at du og din virksomhed er dækket godt ind, hvis uheldet skulle være ude.

Der er dermed masser af hjælp og rådgivning at finde her hos RTM, og du kan kontakte en af vores eksperter allerede i dag, sådan at vi i samarbejde hurtigt kan komme i gang med at finde den bedste løsning for dig og din virksomhed.