4353 1444 mail@rtm.dk

Medarbejderens pensionsmægler og rådgiver

Det bedste til jeres medarbejdere

Med RTM som samarbejdspartner får I mulighed for at opnå den bedst mulige pensionsordning for jeres medarbejdere. Vi tager hensyn til den enkelte medarbejder i jeres virksomhed og tilbyder fx:

Risikovurdering på individniveau
I en hvilken som helst virksomhed kan der være personer, som har forhold, der gør, at vi udarbejder en individuel løsning til de pågældende medarbejdere.

Seniorrådgivning
Når en medarbejder nærmer sig pensionsalderen, har medarbejderen mulighed for en individuel rådgivning af sin økonomiske situation. Her fastlægger vi, hvornår de forskellige ordninger skal udbetales samt optimering af dækninger og ordninger i forhold til ydelser fra det offentlige – eventuelt i samspil med andre forsikringer og/eller friværdi i bolig.

Sundhedsforsikring
Både for jeres virksomhed og for den enkelte medarbejder er det en stor fordel at have en sundhedsforsikring, der sikrer, at medarbejderen kommer hurtigt til behandling, samt giver mulighed for at vælge behandlingssted. RTM har stor erfaring med at optimere pris og kvalitet på sundhedsforsikringer.

Vores eksperter er klar til at hjælpe

Kontakt Lars Hjort eller Charlotte Nyegaard

Vi gennemgår alt dette:

En opdatering og afstemning af følgende forhold:

  • Indtegning og rådgivning af den enkelte medarbejder.
  • Administration af policer og præmier.
  • Hjælp ved sygdom, invaliditet m.m.
  • Udarbejdelse af økonomisk overblik.
  • Vedligeholdelse af pensionspolitik.
  • Udarbejdelse af IT-hjemmeside og brochure til den enkelte virksomhed.
  • Afholdelse af udbudsrunder.
  • Løbende orientering.
  • Gå hjem-møder.

Vi hjælper dig

Det er vigtigt at have styr på sin pensionsordning, men det behøver bestemt ikke udelukkende være op til dig at finde frem til en mulig løsning. Her hos os har vi eksperter i pension, som altid står klar med kyndig rådgivning og en hjælpende hånd til at lave en god ordning til dig.

Vores eksperter vil ud fra dine informationer være i stand til at vejlede dig til, hvilken løsning der vil være optimal for dig og din virksomhed.

Hvad end dit behov er, så vil vores eksperter i samarbejde med dig være i stand til at skabe et godt pensionsprogram, så du kan være tryg ved, at du og din virksomhed er dækket godt ind, hvis uheldet skulle være ude.

Der er dermed masser af hjælp og rådgivning at finde her hos os, og du kan kontakte en af vores eksperter allerede i dag, så vi i samarbejde hurtigt kan komme i gang med at finde den bedste løsning for dig og din virksomhed.