4353 1444 mail@rtm.dk

Virksomhedens pensionsmægler

Vores rådgivning i 4 trin

1. Vurdering
Vi udarbejder en omfattende pensionsrevision, som omfatter vurdering af den eksisterende firmapensionsordning med hensyn til pensionsstørrelse, invalidedækning, dødsdækning, udbetaling ved kritisk sygdom, hospitalsforsikring, forrentning, bonusreserver, tilbagebetaling af risikoreserver, valgmuligheder m.m.

2. Forslag til optimering
På basis af denne vurdering fremkommer RTM med forslag til optimering af virksomhedens pensionsordning på pensionsstørrelse, invalidedækning, dødsdækning, udbetaling ved kritisk sygdom, hospitalsforsikring og andre væsentlige forhold i jeres firmapension.

3. Udbud
Din pensionsordning sendes i udbud – typisk hos det eksisterende pensionsselskab og 3 andre.

4. Handlingsplan
I samråd med dig fastsættes det, hvor hyppigt vi holder forsikringsmøde – både for at vedligeholde virksomhedens pensionspolitik og med henblik på en total gennemgang af virksomhedens pensionsforhold.

Vi hjælper dig

Det er vigtigt at have styr på sin pensionsordning, men det behøver bestemt ikke udelukkende være op til dig at finde frem til en mulig løsning. Her hos os har vi eksperter i firmapension, som altid står klar med kyndig rådgivning og en hjælpende hånd til at lave en god ordning til dig.

Vores eksperter vil ud fra dine informationer være i stand til at vejlede dig til, hvilken løsning der vil være optimal for dig og din virksomhed.

Hvad end dit behov er, så vil vores eksperter i samarbejde med dig være i stand til at skabe et godt pensionsprogram, så du kan være tryg ved, at du og din virksomhed er dækket godt ind, hvis uheldet skulle være ude.

Der er dermed masser af hjælp og rådgivning at finde her hos os, og du kan kontakte en af vores eksperter allerede i dag, så vi i samarbejde hurtigt kan komme i gang med at finde den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Vores eksperter er klar til at hjælpe

Kontakt Michael Broeng