4353 1444 mail@rtm.dk

Ledelsen i RTM

Leif Rexen

Leif Rexen

Direktør CEO

T: 2814 0592

E: lr@rtm.dk

Henning Toftager

Henning Toftager

Direktør - Forsikring

T: 4357 5101

E: ht@rtm.dk

Niaz A. Hassanlouei

Niaz A. Hassanlouei

Direktør IT & HR

T: 8818 2425

E: nah@rtm.dk

Michael Broeng

Michael Broeng

Direktør - Pension

T: 3018 1177

E: mb@rtm.dk

Kristian Arnøje

Kristian Arnøje

Økonomichef

T: 4194 0214

E: kar@rtm.dk

Rico Villumsen

Rico Villumsen

Salgschef

T: 2632 5145

E: rv@rtm.dk

Bestyrelsen

RTM har en stærk og kompetent bestyrelse, der består af Finn Fabricius, Jens Rom og Sandor Neumann. Med deres store viden og faglige tyngde samt mangeårige erhvervserfaring fra topposter i erhvervslivet, er de med til at sikre at RTM udvikler sig til fordel for vores kunder.

De har alle nogle helt unikke kompetencer særligt inden for governance og compliance, som vi får gavn af i vores arbejde med at sikre, at vores kunder opnår deres fulde potentiale.

RTM ser frem til at skabe resultater med den nye bestyrelse, som nu består af formand Finn Fabricius, Jens Rom og Sandor Neumann.

Finn Fabricius

Finn Fabricius

Bestyrelsesmedlem

Finn Fabricius har en baggrund fra forsikringsverdenen, hvor han har haft senior-positioner i Baltica, Alm. Brand og Topdanmark – Forsikring og Pension. Fra 2011 til 2018 har han været selvstændig med forsikrings-agenturet Frida, der primært er underleverandør til de små og mellemstore forsikringsselskaber i Danmark.

Finn har masser af erfaring med ledelse i finansielle virksomheder, og har derudover dyb indsigt i forsikringsbranchen samt relevant viden om IT- og salgsorganisationer. Finn har arbejdet indgående med organisationskultur, procesforbedringer, kvalitetsudvikling, samt har erfaring med opkøb, fusioner og forhandling af store kommercielle aftaler.

Sandor Neumann

Sandor Neumann

Bestyrelsesmedlem

Sandor har en baggrund i konsulent, medie og kommunikationsbranchen. Som medlem af direktionen på daværende SBS Media var han med til at bygge mediegruppen op mod et vellykket salg på knap 10 mia. DKK til Discovery Networks. I 2015 startede han konsulentfirmaet Neumann Consulting op, som han er direktør for i dag.

Sandor har en mangeårig erfaring i at hjælpe virksomheder med at udforme stærke visioner og virksomhedsstrategier. Hans speciale er at hjælpe virksomheder med at skabe dybere mening og var blandt andet ansvarlig for at udvikle RTM’s grundstrategi for år tilbage.

Jens Rom

Jens Rom

Bestyrelsesmedlem

Jens har en baggrund i den finansielle sektor med ansættelser i IKANO Bank A/S., etablering af IKANO i UK og i Citibank for launch af Mastercard i Norden. CEO i dels Bring Citymail og senere adm. direktør i Bring Danmark. Jens er nu CEO i SwipBox, efter han har været rådgiver på strategi og business development i en periode.

Jens har styrker på topledelsesniveau, forretningsstrategi samt forhandlingsvant i større kommercielle aftaler.