4353 1444 mail@rtm.dk

Transportforsikring til dine varer

transportforsikring

Indenlands- eller udenlandstransport

Som køber og sælger risikerer du, at dine varer beskadiges eller bortkommer i forbindelse med transporten, uanset om der er tale om indenlands- eller udenlandstransport. Men du har mulighed for at forsikre dine varer med en transportforsikring – både når de kommer fra din leverandør, og når du selv sender dem videre til dine kunder.

Det vil altid være enten køber eller sælger, der bærer den økonomiske risiko for varens til skade- eller bortkomst. Hvem det er, er afhængig af dine leveringsbetingelser ved henholdsvis køb og salg.

Hvis du vil være sikker på ikke at lide noget økonomisk tab hverken ved køb eller salg af varer, skal du kontakte RTM for en analyse af din virksomheds behov.

Vores eksperter er klar til at hjælpe.

Kontakt Jens Madsen  for yderligere info.

Vi vejleder dig hele vejen…

Vores eksperter vil ud fra dine informationer være i stand til at vejlede dig til, hvilken løsning der vil være optimal for dig, din virksomhed, etc. Hvad end dit behov er, så vil vores eksperter i samarbejde med dig være i stand til at skabe et godt forsikringsprogram, sådan at du kan leve med trygheden om, at du og din virksomhed er dækket godt ind, hvis uheldet skulle være ude.

Der er dermed masser af hjælp og rådgivning at finde her hos RTM, og du kan kontakte en af vores eksperter allerede i dag, sådan at vi i samarbejde hurtigt kan komme i gang med at finde den bedste løsning for dig og din virksomhed.

transportforsikring<br />
udlandstransport