4353 1444 mail@rtm.dk

Forsyningssektoren

Forsikringsløsninger til  forsyningsselskaber

Vi har mange års erfaring som leverandør af forsikringsløsninger til forsyningsselskaber.

Vi gennemfører udbud i henhold til EU-direktiverne, og vores digitale platforme er af højeste standard.

Vi har en stor andel af forsikringsmarkedet for offentlige virksomheder og tilfører stærke kompetencer i vores risikovurdering, kundebetjening og skadebehandling specifikt på jeres område.

Det gør en positiv forskel i jeres hverdag, og når der sker skader.

Dermed er din offentlige virksomhed i trygge hænder, selv når uheldet er ude, og du møder modgang på markedet.

Vores mål er at give jer så god en oplevelse med vores selskab som overhovedet muligt. Vi har altid kunden som førsteprioritet, og vi benytter hele selskabets viden og kompetencer, når vi løser en opgave for din virksomhed. På den måde kan vi i fællesskab finde frem til den bedste løsning og nå det mest effektive og fordelagtige resultat.

Specialister i forsyningssektoren

Vi har specialiseret os i forsikringsrådgivning til forsyningssektoren. Vi er eksperter i afdækning af risici og optimering af forsyningsselskaber. 

Vi påtager os ikke alene ansvaret for at kortlægge alle risikoområder i din virksomhed. Vi tager også ansvaret for, at din virksomhed har den mest optimale forsikringsløsning – både med hensyn til præmie og dækning. 

Forsikringsselskaberne har forskellige forsikringsbetingelser inden for f.eks. dækning for skader, restværdi, lovliggørelse m.m. 

Vi ser alt for ofte, at virksomheder, der på grund af dårlig vejledning, er utilstrækkeligt forsikret. Man skal gøre sig klart, at selv en mindre fejl kan få yderst alvorlige følger for en virksomhed i tilfælde af en skade. 

Undersøgelser viser, at alt for mange virksomheder er så utilstrækkeligt forsikret, at de ikke vil overleve en større skade. 

Med RTM som forsikringsrådgiver får du en samarbejdspartner, der tager ansvaret for dine forsikringer. 

Vores eksperter er klar til at hjælpe

Kontakt Hanne Jørgensen eller Klaus Nordgren for faglig sparring og tilbud.