4353 1444 mail@rtm.dk

Vores erfarne ingeniører

Vi har et hold af dygtige og engagerede ingeniører

Vores ingeniører er dem, som vi sætter vores lid til. De har en central rolle i forbindelse med forslag til udarbejdelse af aktiv skadeforebyggelse, og det er dem, der samler alle informationer om din virksomhed og sammensætter det til en plan.

Det er også vores ingeniører, der går igennem enhver potentiel hændelse, så du slipper for ubehagelige overraskelser i forbindelse med skader, og skulle det vise sig af være nødvendigt på grund af projektets omfang, så er det også dem, der tager ud og diskuterer økonomien med jer.

Derfor vil det være en af vores ingeniører, som du vil opbygge et tæt samarbejde med, mens vi blot mødes om en gang om året for at sikre, at vi er på rette vej. Inden mødet gennemfører vi en tilfredshedsanalyse, så vi er forberedte på, om vi skal lægge kursen om, eller om vi blot skal finpudse planen lidt.

Den mest optimale forsikringsdækning

Vores ingeniører arbejder særdeles tæt sammen med vores kunder, så vi gennem en dialog sikrer den mest optimale forsikringsdækning med udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Derfor bliver vores ingeniører ved med at spørge, indtil hver sten er vendt, og den rette løsning er fundet. En manglende belysning af en potentiel fare kan i værste fald koste millioner af kroner.

Vores ingeniører har f.eks. en central rolle i forbindelse med forslag til udarbejdelse af aktiv skadeforbyggelse, så man undgår ubehagelige overraskelser ved skader. Afhængig af projektets omfang kan det være nødvendigt at diskutere økonomi.

Vores ingenører kan hjælpe dig med

Risikoanalyse & Risikovurdering

Risikorådgivning & Risikoledelse

Katastrofeplan, beredskabsplan og evakueringsplan.

Risikostyring

Og meget andet…

Vores eksperter er klar til at hjælpe.

Kontakt Jesper Juul Hansen eller Tommas Møller for faglig sparring.