4353 1444 mail@rtm.dk

Vores ydelser og kerneområder

 

Cyberforsikring, Ansvarsforsikring, International forsikringer og Bestyrelsesforsikring og meget mere…

Ansvarsforsikring til erhverv

En god forsikringsløsning inden for produktansvar er baseret på en indgående viden om alle potentielle risici for en virksomhed.

Vores benchmarking og analyser identificerer den enkelte virksomheds optimale risikoinformationer og sikrer derigennem den nødvendige forsikringsdækning.

Vi udarbejder produktansvarsydelser til en lang række forskellige brancher over hele verden. Vi udnytter vores store erfaring i alle de løsninger og forsikringsprogrammer, vi udvikler, og sikrer at løsningen altid tilpasses den enkelte organisation.

Vi skræddersyr altid vores forsikringsløsninger med udgangspunkt i målsætningerne og problemstillingerne i den enkelte virksomhed i stedet for at generalisere behovene i en bestemt branche.

Vores eksperter er klar til at hjælpe

Kontakt Marianne Henriksen.

Vores eksperter er klar til at hjælpe

Kontak Henning Toftager for faglig sparring og tilbud.

Derfor er det fornuftigt med en entrepriseforsikring

Som det er med alle former for forsikring, så køber du noget, som du håber, du ikke får brug for. Sådan er det også med en entrepriseforsikring. Skulle uheldet være ude, vil du være godt dækket ind i forhold til de udgifter, der er forbundet med en økonomisk erstatning. Du vil også have en sikkerhed for, at resultatet ender godt.

Det er så at sige en ekstra tryghed, du får, når du tegner en entrepriseforsikring. Har du ingen dækning i forhold til skader, kan det komme til at blive meget dyrt for dig i en erstatningssag, eller andet kan risikere at løbe af sporet.

Forsikringen dækker forskellige former for skader, og du står også markant bedre, hvis der skulle blive forsinkelser på byggeriet, eller hvis det håndværksmæssigt eller sikkerhedsmæssigt ikke er udført i en ordentlig kvalitet. Du får også en sikkerhed for, at budgettet ikke løber løbsk. Skulle skaden være ude, er en forsikring bogstavelig talt guld værd.

Offentlige virksomheder

Forsikringsløsninger til kommuner og forsyningsselskaber.

Vi har mange års erfaring som leverandør af forsikringsløsninger til danske kommuner og forsyningsselskaber.

Vi gennemfører udbud i henhold til EU-direktiverne og vores digitale platforme er af højeste standard.

Vi har en stor andel af forsikringsmarkedet for offentlige virksomheder og tilfører stærke kompetencer i vores risikovurdering, kundebetjening og skadebehandling specifikt på jeres område.

Det gør en positiv forskel i jeres hverdag, og når der sker skader.

Dermed er din offentlige virksomhed i trygge hænder, selv når uheldet er ude, og du møder modgang på markedet.

Vores eksperter er klar til at hjælpe

Kontakt Hanne Jørgensen eller Klaus Nordgren for faglig sparring og tilbud.

Vores eksperter er klar til at hjælpe

Kontakt Henning Toftager eller  Tonny Pedersen

Internationale forsikringer

Som det er med alle former for forsikring, så køber du noget, som du håber, du ikke får brug for. Sådan er det også med en entrepriseforsikring. Skulle uheldet være ude, så vil du være godt dækket ind i forhold til de udgifter, der er forbundet med en økonomisk erstatning. Du vil også have en sikkerhed for, at resultatet ender godt.

Det er så at sige en ekstra tryghed, du får, når du tegner en entrepriseforsikring. Har du ingen dækning i forhold til skader, så kan det komme til at blive meget dyrt for dig i en erstatningssag, eller andet kan risikere at løbe af sporet.

Forsikringen dækker forskellige former for skader, og du står også markant bedre, hvis der skulle blive forsinkelser på byggeriet, eller hvis det håndværksmæssigt eller sikkerhedsmæssigt ikke er udført i en ordentlig kvalitet. Du får også en sikkerhed for, at budgettet ikke løber løbsk. Skulle skaden være ude, så er en forsikring bogstavelig talt guld værd.

Restauranter, hoteller og fødevarer

Specielle risikoforhold

Vi er specialister i at sammensætte brancherelaterede forsikringsprogrammer.

Vores metode tager udgangspunkt i en grundig og dybdeborende analyse af branchens generelle og specielle risikoforhold. Ud fra de indsamlede data udformer vi forslag til et forsikringskoncept samt en gennemsigtig præmieberegningsmodel.

Vores mange kunder indenfor restauranter, hoteller og fødevarevirksomhed giver os stor erfaring og købekraft i forsikringsbranchen.

 

Vores eksperter er klar til at hjælpe

Kontakt Kasper Grandjean for yderligere info.

Vores eksperter er klar til at hjælpe

Kontakt Jens Madsen for faglig sparring og tilbud.

Transportforsikring af dine varer

Indenlands- eller udenlandstransport

Som køber og sælger risikerer du, at dine varer beskadiges eller bortkommer i forbindelse med transporten, uanset om der er tale om indenlands- eller udenlandstransport. Men du har mulighed for at forsikre dine varer med en transportforsikring – både når de kommer fra din leverandør, og når du selv sender dem videre til dine kunder.

Det vil altid være enten køber eller sælger, der bærer den økonomiske risiko for varens tilskade- eller bortkomst. Hvem det er, er afhængig af dine leveringsbetingelser ved henholdsvis køb og salg.

Hvis du vil være sikker på ikke at lide noget økonomisk tab hverken ved køb eller salg af varer, skal du kontakte RTM for en analyse af din virksomheds behov.

Ingeniørbistand

Vil du vide mere

Risikostyring

Vil du vide mere

Cyberforsikring

Vil du vide mere