4353 1444 mail@rtm.dk

Velkommen til RTM Forsikring

 

 Din uvildige forsikringsmægler og rådgiver

Hvem er vi?

RTM er en uafhængig forsikringsmægler, der både takler industrielle og forretningsmæssige forsikringer samt forsikringer i forbindelse med pension til dine medarbejdere. Vi har et stærkt team, der står klar til at finde løsninger i samarbejde med dig og din virksomhed uanset størrelsen på problemet.

I mere end 30 år har vi arbejdet i et tæt samarbejde med vores kunder, hvilket netop er grunden til, at vi kan erklære dette som den bedste løsning. Det er igennem samarbejdet, at vi kan skabe gode tilbud, der passer til dig og dine behov, og som minimerer risikoen for ubehagelige overraskelser i forbindelse med skader.

 

Cyberforsikring, Ansvarsforsikring, Entrepriseforsikring, International forsikringer, Transportforsikring og Bestyrelsesforsikring og meget mere…

 

Et samarbejde med os…

Et samarbejde med os hjælper dig i det daglige. Alle girokort, policer og øvrig korrespondance bliver kontrolleret af en RTM-medarbejder.

Skulle der ske en skade, vil vi sørge for rådgivning og hjælp med papirarbejdet. For dig vil det betyde, at du sparer tid, penge og undgår besvær og bekymringer.

Vi sikrer, at dine forsikringer automatisk sendes i udbud til en række forsikringsselskaber, en jævnlig opdatering af virksomhedens forsikringspolitik samt en løbende professionel sparring.

Vi er din uafhængige forsikringsmægler

Vi arbejder løbende på at finde de rette løsninger til dig som kunde. Vores oplevelse er, at alt for ofte tager de traditionelle forsikrings- og pensionsselskaber ikke ansvar for de bedste løsninger til deres kunder, da de ikke kan rådgive uafhængigt.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi ønsker at give dig den bedste rådgivning og vurdering af fremtidige risici.

For at sikre at vi er på rette vej, afholder vi et årligt møde med den enkelte kunde.

Vores eksperter er klar til at hjælpe

Kontakt Jesper Juul Hansen eller Tommas Møller for faglig sparring.

Vi tilbyder risikostyring

Risikorådgivning – Risikoanalyser – Identifikation af risici
Gennem risk management, eller risikostyring, vil vi danne et overblik sammen med dig over udefra- og indefrakommende faktorer, der fremadrettet vil kunne påvirke virksomhedens indtjening.

Hjælp til cyberforsikring

Cyberforsikring hvorfor?
Som virksomhed er det som udgangspunkt ikke et spørgsmål om, hvorvidt du skal have en cyberforsikring, men hvilken du skal tegne. Med en cyberforsikring øger du sikkerheden for din virksomhed. Ikke alle forsikringer er lovpligtige at tegne, som eksempelvis en cyberforsikring til erhverv. Fordelen med en lignende forsikring er dog, at du kan sikre en dækning af økonomiske forhold, der kan opstå som følge af cyberangreb og IT-kriminalitet.

Vores eksperter er klar til at hjælpe

Kontakt Klaus Nordgren for faglig sparring og tilbud.

Vores eksperter er klar til at hjælpe

Kontakt Jesper Juul Hansen eller Tommas Møller for faglig sparring.

Vi har vores egne ingeniører

Rådgivning og analyser
Vores ingeniører arbejder særdeles tæt sammen med vores kunder, så vi gennem en dialog sikrer den mest optimale forsikringsdækning med udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Service og betjening

Vores betjeningskoncept

Det er vigtigt, at vores kunder i det daglige samarbejde oplever et højt serviceniveau og høj kvalitet i samarbejdet.

Gennem vores betjeningskoncepter sikres du som kunde et klart billede af den service, du vil opleve i det daglige ved udbudsrunder, skadeassistance, rapportering m.m.

Du vil som kunde opleve overblik, sikkerhed og høj kvalitet. Vi overlader intet til tilfældighederne. Der vil altid være kontrol over forsikringsdækning, præmie, skadeforløb, risici etc. Og vi holder dig løbende orienteret om nyheder og udviklinger i forsikringsbranchen. Det sker gennem møder, konferencer og ved besøg i din virksomhed.

Service & Betjening

Vores eksperter er klar til at hjælpe

Kontakt Henning Toftager for faglig sparring og tilbud.

Vi gør os ekstra umage, når skaden er sket

Det er, når skaden sker, at samarbejdet skal stå sin prøve. Det er her, hvor ord erstattes med handlinger – og hvor det kun er resultater, der tæller. Det er her, vi viser, at vi er partnere med kunden. Vi melder klart ud, at vi er på kundens side.

Vi behandler skader for vore kunder hver dag og sætter en ære i, at kunderne oplever, at vi kun beskæftiger os med deres skade.

Vi måler som de eneste i branchen kvalitet og service i skadebehandlingen. Og vi gør alt, hvad der er muligt, hvis en kunde ikke er tilfreds.

Vi har også eksperter inden for …

Ansvarsforsikring

Vil du vide mere

Risikostyring

Vil du vide mere

Cyberforsikring

Vil du vide mere

Entrepriseforsikring

Vil du vide mere

International Forsikring

Vil du vide mere

Offentlig virksomhed

Vil du vide mere

Restauranter & Fødevarer

Vil du vide mere

Forsyningssektoren

Vil du vide mere

Transportforsikring

Vil du vide mere