Kære læsere

 

Velkommen til RTM’s nyhedsbrev for februar. 

Jeg vil gerne begynde med at fortælle lidt om én af RTM’s store målsætninger.

For vi har en klar målsætning om at beskytte de virksomheder, vi har som kunder, således de opnår deres fulde potentiale. Det betyder, at vi ønsker at bruge vores kompetencer på at forhindre skader. Vi skal ikke kun have fokus på forsikringer. 

Derfor har vi hos RTM en række handlingsprogrammer, der kan nedsætte risikoen for skader betydeligt. En gennemgang af kundens virksomhed – foretaget af RTM’s risiko-ingeniører – resulterer altid i en tilpasning af virksomhedens forretningsgange, når vi taler risikostyring. For eksempel er det muligt at placere sensorer, der overvåger virksomheder og som giver en melding, hvis en skade er ved at opstå. 

Hos RTM udvider vi nu vores ingeniørafdeling med yderligere en risikoekspert. Og RTM’s datterselskab It-ShareVision vil understøtte den digitale risk management-proces. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig. 

Vi skal også tale om andre ting i dette nyhedsbrev. For vi sætter også fokus på noget, der lige nu leder til stor bekymring i det meste af verden. Coronavirus. For hvad skal du være opmærksom på i forhold til forsikringen? 

Hos RTM Pension ser vi på, hvilke udfordringer der kan være, når du udstationerer medarbejdere. Vi ser på, hvordan man skal forholde sig til medarbejdernes pensionsordninger, når de får en kontorplads i udlandet. 

Venlig hilsen

Leif Rexen, Adm. Direktør

 

Læs nyhedsbrevet