4353 1444 mail@rtm.dk

RTM Pension – Virksomhedens pensionsmægler

Det kan være svært for en virksomhed at gennemskue, om medarbejderne har den pensionsordning, der understøtter virksomhedens ønske om at give medarbejderne en tryg og økonomisk tredje alder.

Det er vores erfaring, at mange virksomheder anskuer firmapension alt for statisk. Man foretager ikke en kritisk analyse af, hvorvidt det pensionssamarbejde man har, er markedets bedste, og om der skal ske ændringer i sammensætningen af pensionen. Der er mange penge at spare ved at iagttage forrentning, lavest mulige omkostninger og lavest mulig pris for forsikringsdækning.

Når du vælger RTM som pensionsrådgiver, vil vi løbende give dig svar på ovennævnte. RTM Pension Rådgivning består af følgende:

1. Vurdering

Vi udarbejder en omfattende pensionsrevision, som omfatter vurdering af den eksisterende firmapensionsordning med hensyn til pensionsstørrelse, invalidedækning, dødsdækning, udbetaling ved kritisk sygdom, hospitalsforsikring, forrentning, bonusreserver, tilbagebetaling af risikoreserver, valgmuligheder mm.

2. Forslag til optimering

På basis af denne vurdering fremkommer RTM med forslag til optimering af virksomhedens pensionsordning på pensionsstørrelse, invalidedækning, dødsdækning, udbetaling ved kritisk sygdom, hospitalsforsikring og andre væsentlige forhold.

3. Udbud

Din pensionsordning sendes i udbud – typisk hos det eksisterende pensionsselskab og 3 andre.

4. Handlingsplan

I samråd med dig fastsættes det, hvor hyppigt vi holder forsikringsmøde både for at vedligeholde virksomhedens pensionspolitik og med henblik på en total gennemgang af virksomhedens pensionsforhold.

RTM Pension – Anmodning om pensionsrådgivning

RTM er min pensionsmægler, og jeg ønsker at blive kontaktet af RTM for rådgivning om min pensionsordning og/eller mine pensionsrelaterede forsikringsdækninger.

Foretrukket rådgivningsform

Accept

13 + 7 =