4353 1444 mail@rtm.dk

Lad RTMs erfarne ingeniører stå for risikoplaner

Byggeri

Ingeniørerne i vores ingeniørafdeling er med til at skræddersy en plan, der passer til jeres virksomhed. Skal I f.eks. til at bygge eller ombygge, er det vigtigt altid at have en byggeforsikring eller enterpriseforsikring. En byggeforsikring dækker skader i forbindelse med byggeri. Det gælder både, hvis du skal bygge helt nyt eller bygge til eller renovere. Forsikringen er en allrisk-forsikring og dækker som regel de fleste skader, medmindre andet er angivet i aftalen. Det er bl.a. her ingeniørafdelingen kommer ind for at nedsætte risici ved byggeriet.

Enterpriseforsikring og byggeriets forsikringsservice

Vores ingeniørafdeling sørger også for, at I får de rigtige planer og forsikringer, der kan svare sig. Det kan f.eks. også svare sig, hvis I står overfor en ombygning eller et byggeri, at tjekke byggeriets forsikringsservice. Dette kræver, at virksomheden er medlem af DI Dansk Byggeri, til gengæld får virksomheden altid skræddersyede forsikringsplaner.

Det kan være både enterpriseforsikring, bygningsforsikring og andet. Her vil ingeniørerne være en hjælpende hånd og hele tiden sørge for, at den løsning, der findes, bliver den optimale løsning. Både ved at nedsætte risici fra virksomhedens side i forbindelse med byggeri eller hvad, der ellers skal dækkes i forsikringen og også ved at analysere virksomheden samt gennemlæse aftalen for, at I som virksomhed kan være sikre på, at I finder den bedste løsning for jeres virksomhed, så I, hvis uheldet skulle være ude, kan vide jer sikre på, at I er bedst muligt dækket ind og har de bedste muligheder for at fortsætte virksomheden efter.

Risikosikring

Ingeniørafdelingen sørger for risikosikring og risikogennemgang indenfor alle vores afdelinger. Det er industri, forsikring og pension. Vi dækker alle forsikringsopgaver – både store og små. Siden 90’erne har RTM søgt at give kunderne den bedste løsning, og i fællesskab, træffer ingeniørerne og vores kunder de fornuftige og ansvarlige beslutninger i forbindelse med risikostyring og risikoeliminering. Vores ansatte i ingeniørafdelingen er fyldt med viden og har stærke kompetencer indenfor risikostyring og forsikring. Det er en fornuftig investering for at spare penge på den længere bane. Vi hos RTM vil vores kunder det bedste, og hvis uheldet skulle være ude, skal virksomheden være dækket bedst muligt ind for at kunne samle sig og komme videre. I forsikringsaftaler ser vi ofte en større mængde fejl, som kan betyde enden på en virksomhed.

Disse aftaler gennemgår vi altså, for at eliminere alle fejl, der kan være ødelæggende for en virksomhed. Ingeniørafdelingen bruges også i forbindelse med udbud af virksomhedens forsikringer. Her vil der oftest laves en udbudsrapport over virksomhedens risiko fra et forsikringsmæssigt perspektiv. Sammen med en repræsentant fra virksomheden gennemgår RTM’s ingeniører virksomheden.

Risikostyring

RTM’s ingeniører analyserer også hele virksomhedens risikostyring. Dette gøres for at give et klart indtryk af, hvad virksomheden skal arbejde på. Analysen er gennemgående og giver muligheden for at tjekke hele virksomhedens risikostyring igennem – også områder, der normalt ikke er fokus på. Samtidig gennemgås risici virksomheden muligvis ikke før havde opdaget eller overvejet.

Der kigges på worst-case scenarier og både mindre risici og større risici belyses, og herfra kan RTM’s ingeniørafdeling hjælpe med risikoeliminering og minimering.

Katastrofeplan

Der kan også udarbejdes en katastrofeplan. Denne skal guide virksomheden i den fortsatte drift. Alle virksomheder er forskellige, og det er derfor vigtigt, at katastrofeplanen udarbejdes til den enkelte virksomhed. Det handler i bund og grund om identifikation af risici og håndtering af mulige konsekvenser, så man er forberedt på katastrofen. Ved at få RTM’s ingeniørafdeling til at udføre risikostyring og katastrofeplanlægning, kan I være sikre på, at det udføres af erfarne ingeniører med kompetencer indenfor området, der ved præcis, hvad man skal være opmærksom på, og hvad der nogle gange bliver glemt.

Da vi er til for at hjælpe dig og din virksomhed, vil alt blive lavet i overensstemmelse med jeres ønsker og med jeres bedste interesser i tankerne. Omfanget af vores arbejde for jer afklares efter, hvad I ønsker og efterspørger. Det er en investering, der kan svare sig, at få RTM’s ingeniørafdeling til at analysere jeres virksomhed med blik på at give jer den bedste forsikringsplan, risikostyring og katastrofeplan. I slipper for at skulle udarbejde analyse og planlægning samtidig med, at I får et tilbud af kvalitet udarbejdet af ingeniører med erfaring indenfor emnet. På denne måde vil I spare tid og med tiden vil dækningen indtjene pengene, som I ellers skulle have brugt på uforudsete hændelser og konsekvenserne deraf.

En aftale med ingeniørafdelingen vil altså have fokus på den videre drift af virksomheden samtidig med, at den vil sænke de totale risikoomkostninger og spare penge på længere sigt. Som kunder hos os, vil I desuden blive holdt up-to-date og vores udbud hvert 3. år gavner både nye og ældre kunder.

Skulle du have nogle spørgsmål til ingeniørafdelingen eller ingeniørernes arbejde, skal du være velkommen til at kontakte os.