4353 1444 mail@rtm.dk

RTM Ingeniørafdeling

Gennem flere år har RTM lagt stor fokus på risikostyring, som en samlet pakke for vores kunder.

Ud over den beskrivende rapport der udarbejdes ved et standard forsikringsudbud, tilbyder RTM’s ingeniørere også andre produkter hvor sikring, af den enkelte virksomhed er i fokus.

RTM’s ingeniørere udfører Risk Management opgaver inden for alle typer virksomheder i verden. Vi har et bredt netværk, med specialister inden for mange forskellige områder af Risk Management.

RTM’s ingeniører udfører afprøvede- og detaljerede planer, med belysning af samtlige relevante Risk Management områder for virksomheden, lige fra IT-sikkerhed til politisk stabilitet.

Risikoplaner bliver tilpasset den enkelte virksomhed og alle tænkelige scenarier bliver gennemgået, diskuteret og bearbejdet, således virksomheden er klædt ordentligt på, ved en skadesbegivenhed. På den måde er virksomheden altid sikret mod overraskelser.

Mange tror det er en særdeles bekostelig affære, at udarbejde en Risikoplan for virksomheden, men i mange tilfælde er det ikke et spørgsmål om der er råd til at udarbejde en Risikoplan, men derimod, om der er råd til at lade være.