4353 1444 mail@rtm.dk

RTM Industriservice

Det er vigtigt, at vores kunder i det daglige samarbejde oplever et højt serviceniveau og høj kvalitet i samarbejdet.

Gennem vores betjeningskoncepter sikres du som kunde et klart billede af den service, du vil opleve i det daglige ved udbudsrunder, skadeassistance, rapportering m.m.

Du vil som kunde opleve overblik, sikkerhed og høj kvalitet. Vi overlader intet til tilfældigheder. Der vil altid være kontrol over forsikringsdækning, præmie, skadeforløb, risici etc. Og vi holder dig løbende orienteret om nyheder og udviklinger i forsikringsbranchen. Det sker gennem møder, konferencer og ved besøg i din virksomhed.

 

Vi satser meget på, at vores ingeniører arbejder særdeles tæt sammen med vores kunder, så vi gennem en dialog sikrer den mest optimale forsikringsdækning med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Derfor bliver vores ingeniører ved med at spørge, indtil hver sten er vendt, og den rette løsning er fundet. En manglende belysning af en potentiel fare kan i værste fald koste millioner af kroner.

Vores ingeniører har fx. en central rolle i forbindelse med forslag til udarbejdelse af aktiv skadeforbyggelse, så man undgår ubehagelige overraskelser ved skader. Afhængig af projektets omfang kan det være nødvendigt at diskutere økonomi.

For at sikre at vi er på rette vej, afholder vi et årligt møde med den enkelte kunde. Inden dette møde gennemfører vi en kundetilfredshedsanalyse.

Vil du kontaktes af RTM Forsikring?

Antal medarbejdere

Præmiestørrelse (årligt)

Accept

1 + 5 =