4353 1444 mail@rtm.dk

RTM står for industribetjening rådgivning og papirarbejdet

Et samarbejde med RTM hjælper dig i det daglige. Alle girokort, policer og øvrig korrespondance bliver kontrolleret af en RTM-medarbejder.

Skulle der ske en skade, vil vi sørge for rådgivning og hjælp med papirarbejdet. For dig vil det betyde, at du sparer tid, penge og undgår besvær og bekymringer.

Vi sikrer, at dine forsikringer automatisk sendes i udbud til en række forsikringsselskaber, en jævnlig opdatering af virksomhedens forsikringspolitik samt en løbende professionel sparring.

Et samarbejde med RTM hjælper dig i det daglige. Alle girokort, policer og øvrig korrespondance bliver kontrolleret af en RTM-medarbejder.

Skulle der ske en skade, vil vi sørge for rådgivning og hjælp med papirarbejdet. For dig vil det betyde, at du sparer tid, penge og undgår besvær og bekymringer.

Vi sikrer, at dine forsikringer automatisk sendes i udbud til en række forsikringsselskaber, en jævnlig opdatering af virksomhedens forsikringspolitik samt en løbende professionel sparring.

Vi gør os ekstra umage, når skaden er sket

Det er, når skaden sker, at samarbejdet skal stå sin prøve. Det er her, hvor ord erstattes med handlinger – og hvor det kun er resultater, der tæller. Det er her, vi viser, at vi er partnere med kunden. Vi melder klart ud, at vi er på kundens side.

Vi behandler skader for vore kunder hver dag og sætter en ære i, at kunderne oplever, at vi kun beskæftiger os med deres skade.

Vi måler som de eneste i branchen kvalitet og service i skadebehandlingen. Og vi gør alt, hvad der er muligt, hvis en kunde ikke er tilfreds.

Trofaste kunder skal man gøre sig fortjent til!

Den måde, vi driver forsikringsmæglervirksomhed på, er vores stigende kundekreds begejstret for, men vi er især glade for, at vi sjældent må sige farvel til en kunde.

Vi lever af tilfredse kunder og gør alt i vores magt for, at du får en god og tilfredsstillende oplevelse med vores industribetjening. Vi har altid kundens ønsker og behov i mente, og vi tilpasser os herefter. Vi ved, at der ikke er to situationer, der er ens, og derfor finder vi den løsning, der passer bedst til dig.

Vi opretholder vores kvalitetsrige industribetjening igennem hele samarbejdet, og netop derfor kan vi være stolte af, at vores trofaste kunder bliver hos os.

I samarbejde med kunden

RTM er et firma med både viden og kompetencer i bagagen, som vi finder frem, når vi skal løse din opgave. Vi tilbyder industribetjening i forbindelse med at løse ethvert problem i denne sammenhæng – stort som småt – i samarbejde med dig som kunde. I mere end 30 år har vi taget fornuftige og ansvarlige beslutninger i forbindelse med risikostyring, eliminering af risiko og forsikringer i samarbejde med vores kunder.

I løbet af de 30 år er vi blevet bevidste om vigtigheden af et godt samarbejde mellem kunde og et af de udvalgte forsikringsselskaber. Vi ved, at det handler om et dagligt og klart samarbejde. Derfor sikrer vi, at du som kunde altid har et klart billede af den service, som vi kan tilbyde i forhold til udbudsrunder, skadeassistance, rapportering og meget andet.

Vi holder dig løbende informeret og orienteret om nyheder og de forskellige udviklinger og ændringer, der kan ske i forsikringsbranchen. Det sker igennem møder, konferencer og besøg, som du selvfølgelig er med til at planlægge, så de passer ind i din virksomheds hverdag.

Spar tid før uheldet er ude

En skade på arbejdspladsen eller en anden uheldig hændelse kan hurtigt komme til at have store konsekvenser både tidsmæssigt og økonomisk.

Vi satser meget på, at vores ingeniører kan få lov til at indgå i et tæt samarbejde med din virksomhed, da det er på den måde, at vi opnår det bedste resultat med vores industribetjening.

Vi starter en dialog fra dag et, der først fader ud, når hver en sten er vendt og den rette løsning er fundet. Det er nemlig igennem dialogen, at vi kan skabe den mest optimale forsikringsdække, der ikke blot dækker en generel virksomhed, men som har udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Selvom en generel løsningsplan kan være hurtigere at få stablet på benene, så kan en enkelt manglende belysning af en potentiel fare føre til et tab på millioner af kroner for virksomheden.

Derfor giver det mening at lægge en ekstra time i forarbejdet og spare papirarbejdet og pengene på sigt.

Vi har et hold af dygtige og engagerede ingeniører

Vores ingeniører er dem, som vi sætter vores lid til. De har en central rolle i forbindelse med forslag til udarbejdelse af aktiv skadeforebyggelse, og det er dem, der samler alle informationer om din virksomhed og sammensætter det til en plan.

Det er også vores ingeniører, der går igennem enhver potentiel hændelse, så du slipper for ubehagelige overraskelser i forbindelse med skader, og skulle det vise sig af være nødvendigt på grund af projektets omfang, så er det også dem, der tager ud og diskuterer økonomien med jer.

Derfor vil det være en af vores ingeniører, som du vil opbygge et tæt samarbejde med, mens vi blot mødes om en gang om året for at sikre, at vi er på rette vej. Inden mødet gennemfører vi en tilfredshedsanalyse, så vi er forberedte på, om vi skal lægge kursen om, eller om vi blot skal finpudse planen lidt.

Åbenhed giver overblik

Vi ønsker, at dit valg af forsikringsselskab er baseret på en kvalificeret vurdering der har baggrund i viden om de forskellige forsikringsselskaber. Derfor er det vigtigt for os, at du som kunde har overblik, sikkerhed og høj kvalitet. Vi er sikre på vores produkt og vores ydelser, og derfor vil vi gerne være åbne omkring det, som vi tilbyder.

Vi overlader desuden intet til tilfældigheder. I stedet sætter vi ekstra kræfter ind på kontrol og forsikringsdækning, så du ikke pludselig står med en række uforudset hændelser, som du ikke har en løsning til.

Hvis det skulle ske, så er vi løsningsorienterede, og vi står hurtigt klar til at hjælpe dig frem til en handlingsplan, der er tilfredsstillende for alle parter, der er involverede.

Hvem er vi?

RTM er en uafhængig forsikringsmægler, der både takler industrielle og forretningsmæssige forsikringer samt forsikringer i forbindelse med pension til dine medarbejdere. Vi har et stærkt team, der står klar til at finde løsninger i samarbejde med dig og din virksomhed uanset størrelsen på problemet.

I mere end 30 år har vi arbejdet i et tæt samarbejde med vores kunder, hvilket netop er grunden til, at vi kan erklære dette som den bedste løsning. Det er igennem samarbejdet, at vi kan skabe gode tilbud, der passer til dig og dine behov, og som minimerer risikoen for ubehagelige overraskelser i forbindelse med skader af dine medarbejdere.

Vi kommer med masser af viden og kompetencer, men uden din samarbejdsvilje kan vi ikke leve op til vores ægte potentiale.

Vil du kontaktes af RTM Forsikring?

Antal medarbejdere

Præmiestørrelse (årligt)

Accept

7 + 12 =