4353 1444 mail@rtm.dk

RTM Ingeniør

Tommas Møller

Tommas Møller

Ingeniør

 

Jeg har i de sidste 23 år arbejdet med en lang række af Danmarks Industrivirksomheder, store som små, med fokus på at finde ind til kernen af de risici, der potentielt kan få konsekvenser for virksomhedens drift, sikring og sikkerhed.

Min erfaring omfatter også Risk Assessments for danske virksomheder placeret i udlandet. Det betyder, at jeg har rejst i det meste af Europa og Asien for at besigtige bygninger, lagre og produktionsapparater og herunder sikring af værdier. Jeg lægger stor vægt på at designe de rigtige løsninger, hvor rådgivning og instrukser er tilpasset kunden og den lokale kultur og lovgivning, uden at gå på kompromis med sikkerheden, hvilket er essentielt for en succesfyldt implementering.

 Jeg er altid nysgerrig på at udvikle nye metoder og understøttende værktøjer, og i den forbindelse sætter jeg stor pris på at kunne samarbejde og sparre tværfagligt om løsningerne. 

T: 2632 5146

E: tm@rtm.dk

Ingeniør  RTM A/S Siden 2021
Risikoingeniør Tryg Forsikring 1999 – 2021
Microsoft certified professional training officer Pakkegaard & Partners 1998 – 1999

Velkommen til en uforpligtende dialog

Hvis vores måde at gøre en forskel på tiltaler dig, kommer vi gerne til møde i din virksomhed, hvor vi viser, hvordan vi kan gøre en forskel for din virksomhed!