Bestyrelse

RTM har en stærk og kompetent bestyrelse, der består af Leif Rexen, Jens Rom og Finn Fabricius. Med deres store viden og faglige tyngde samt mangeårige erhvervserfaring fra topposter i erhvervslivet, er de med til at sikre at RTM udvikler sig til fordel for vores kunder.

De har alle nogle helt unikke kompetencer særligt inden for governance og compliance, som vi får gavn af i vores arbejde med at sikre, at vores kunder opnår deres fulde potentiale.

RTM ser frem til at skabe resultater med den nye bestyrelse, som nu består af formand Leif Rexen, Finn Fabricius og Jens Rom.

Leif Rexen

Leif Rexen

Jeg bruger al min erfaring og energi på at RTM skal ekspandere i et forsikringsunivers hvor kun de bedste vinder markedsandelse. At være med i front til at drive RTMs vækstmotor, er spændende og krævende og stiller krav til fokus, planlægning og kommunikation både med kunder, medarbejdere og leverandører.

Finn Fabricius

Finn Fabricius

Finn Fabricius har en baggrund fra forsikringsverdenen, hvor han har haft senior-positioner i Baltica, Alm. Brand og Topdanmark – Forsikring og Pension. Fra 2011 til 2018 har han været selvstændig med forsikrings-agenturet Frida, der primært er underleverandør til de små og mellemstore forsikringsselskaber i Danmark.

Finn har masser af erfaring med ledelse i finansielle virksomheder, og har derudover dyb indsigt i forsikringsbranchen samt relevant viden om IT- og salgsorganisationer. Finn har arbejdet indgående med organisationskultur, procesforbedringer, kvalitetsudvikling, samt har erfaring med opkøb, fusioner og forhandling af store kommercielle aftaler.

Jens Rom

Jens Rom

Jens har en baggrund i den finansielle sektor med ansættelser i IKANO Bank A/S., etablering af IKANO i UK og i Citibank for launch af Mastercard i Norden. CEO i dels Bring Citymail og senere adm. direktør i Bring Danmark. Jens er nu CEO i SwipBox, efter han har været rådgiver på strategi og business development i en periode.

Jens har styrker på topledelsesniveau, forretningsstrategi samt forhandlingsvant i større kommercielle aftaler.