4353 1444 mail@rtm.dk

Ledelsen

Hos RTM er det en del af vores dagligdag altid at leve op til vore kunders forventninger. Vi vil gøre en forskel, før du bliver kunde, når du er blevet kunde og når skaden er sket.

Før du bliver kunde hos os

Udarbejder vi en særdeles grundig og struktureret forsikrings- og pensionsrevision, der minutiøst tjekker dine nuværende forsikringer for mangler.
Vi sikrer, at det faglige fundament for et samarbejde er i orden. Derfor har vi to ingeniører, der med erfaring og ekspertise sikrer, at vi får vendt hver en sten i din virksomhed.
Vi gennemgår rapporten med din virksomhed og foreslår en ramme for dit forsikringsprogram, og standser først når du er helt tryg ved indholdet.

Når du er blevet kunde hos os

Vil du opleve overblik, sikkerhed og kvalitet. Vi kontrollerer forsikringsdækning, præmie, skadeforløb og risici samt sender dine forsikringer i udbud hvert 3. år.

Når skaden er sket

Vil vi bruge al vores erfaring og ekspertise. Det er her, vi skal dokumentere, at vi hver dag hjælper vore kunder med at komme tørskoet igennem en skade.
Vi tager hånd om din skade, så snart den er sket. Vi ved, at skader altid er til gene – derfor sikrer vi dig hurtig, effektiv og professionel skadebehandling. For at sikre, at vi lever op til forventningerne, analyserer vi løbende kvaliteten af vores og forsikringsselskabets skadebehandling.

Velkommen til en uforpligtende dialog

Hvis vores måde at gøre en forskel på tiltaler dig, kommer vi gerne til møde i din virksomhed, hvor vi viser, hvordan vi kan gøre en forskel for din virksomhed!