4353 1444 mail@rtm.dk

Hvem er vi?

RTM er en selvstændig og uafhængig forsikringsmægler, der hjælper dig med både industriel og forretningsmæssig forsikring indenfor din virksomhed. Vi er et stærkt team, der kan hjælpe dig med at løse enhver forsikringsmæssig opgave – uanset om den er stor eller lille, om den er uforudset eller om vi blot skal tage den i forkøbet, så du sparer både tid, penge, besvær og bekymringer, hvis uheldet skulle være ude.

Vi har arbejdet med forsikringsdækning i 30 år, og vi har efterhånden samlet en trofast kundekreds, der vender sig mod os for rådgivning gang på gang – og kundekredsen vokser stadig. Det er i samarbejde med vores kunder, at vi kan tilbyde fornuftig, velovervejet og ansvarlig beslutningstagning i forbindelse med risikostyring, eliminering af risiko og forsikring.

Vores store viden og stærke kompetencer viser sig bedst, hvis kunden indgår i et stærkt samarbejde, da det er herigennem, at vi kan tilbyde de bedste løsninger til lige netop din virksomhed.

Vores kerneværdier

Som virksomhed har vi nogle kerneværdier, som vi er stolte af at præsentere:

  • Vi er proaktive i vores tilgang til opgaverne på den måde, at vi tager initiativ, vi foretager kontrol og vi er villige til at tilpasse vores aftaler til kundens behov – også som de ændrer sig over tid.
  • Vi tilstræber at kunne forudse og afdække alle farer, så du undgår størstedelen af ubehagelige situationer.
  • Vi er strukturerede, vi afleverer og overleverer opgaverne på optimal vis, og du kan stole på den deadline, vi lægger for os selv.
  • Vi skaber tryghed igennem værktøjer og systemer.
  • Vi fjerner tilfældigheder og fejl.
  • Vi løser opgaver, der passer til virksomheden kultur, forretning og udfordringer.
  • Vi lever af at skabe gode løsninger igennem stærke relationer på det menneskelige plan samt positiv stemning fremfor stress og besvær.
  • Vi tilbyder solid industriservice og er blandt de førende indenfor dansk industriservice.

Vi lægger fokus på at sikre vores kunder

Det lyder måske åbenlyst, når det står sort på hvidt, men mange forsikringsselskaber lægger mere vægt på at sælge forsikringer, end på at sikre kunderne. Vores mission er at lave om på det, og det er det, der lægger bag vores valg om at starte vores eget uafhængige og selvstændige forsikringsfirma.

Vi tager ansvar for at skabe de rette løsninger indenfor industriservice for vores kunder, og vi står altid klar på at sætte alle nødvendige ressourcer ind for løbende at finde den rette løsning til dig som kunde.

Fordi vi er en uafhængig forsikringsmægler, kan vi pege dig mod det forsikringsselskab, der kan tilbyde dig den bedste løsning. Alle vores kunder har unikke og individuelle behov, og derfor kan vi ikke anbefale samme forsikringsselskab til samtlige i vores kundekreds.

Den ægte sikkerhed mod problemer ligger nemlig i at have den rigtige løsning til lige netop dit behov.

Vi klarer forhandlingerne

Forsikringsverden er for nogen stærkt forbundet med fup. Det er her, de føler sig snydt, og de føler ofte, at de bruger en masse tid og energi på at nå frem til et resultat, der ikke lever op til deres krav, ønsker og behov for deres virksomhed.

Vi tilbyder at klare besværet, så du slipper for bekymringerne. Vi har gjort det til vores opgave at forhandle med forsikringsselskaberne, så vores kunder kan nyde godt af lavere præmier og bedre dækning. Fordi vi arbejder på denne måde uafhængig af vores kunder, og fordi vi hvert tredje år sætter forsikringerne i udbud, så opnår vi en forbedring af dækningerne og en reduktion af præmierne. Ofte vil vi nemlig få tre eller flere tilbud per runde, som vi frit kan vælge imellem.

Metoden har ført til en reduktion på op til 20 procent i præmiesatsen, og den smitter også af på eksisterende kunder, der ligeledes får en nedsætningen af deres præmier.

Vi indgår i tæt dialog med kunden

RTM er som sagt en virksomhed, der arbejder tæt sammen med vores kunder. Vi baserer vores anbefalede forsikringsplan og industriservice på det, som vi bliver fortalt, og det er også ud fra disse oplysninger, at vi kan anbefale jer nogle tiltag, der minimerer chancen for risiko.

Derfor vil du som kunde hos RTM opnå et tæt samarbejde med vores ingeniører, der tager ud og går i dialog med jer, så vi kan blive så kloge som overhovedet muligt på jeres unikke virksomhed og situation.

Vi er altid opdateret på de nyeste statistikker og de nyeste informationer indenfor forsikringsverdenen, så du kan fokusere på det, som du er god til og har fokuseret din virksomhed omkring, fremfor hvordan du sikrer en tryg og sikker virksomhed for dine medarbejdere.

Vi kigger på dine papirer og finder fejl – store som små

Foruden at indgå i en tæt dialog med vores kunder, kigger vi også på deres forsikringer, og ofte vil vores medarbejdere finde den ene fejl efter den anden. Fejlene er både større og mindre, men på længere sigt kan vi ofte vurdere, at det har potentiale til at ruinere en virksomhed. Derfor gennemgår vi som det første papirerne og fjerner alle fejl.