4353 1444 mail@rtm.dk

Entrepriseforsikring

Jens Madsen

Bygger du en ny ejendom, renoverer eller tilbygger, kan der være mange bekymringer: Bliver projektet færdig til tiden? Holder budgettet? Og hvad med kvaliteten?

Med en entrepriseforsikring kan du komme af med nogle af dine bekymringer. Forsikringen dækker nemlig, hvis der sker forskellige uforudsete skader på byggeriet, og det kan i sidste ende være med til at sikre, at byggeriet kommer godt i mål.

Entrepriseforsikringen består af 3 dækninger og dækker skader på selve byggeriet, skader på eksisterende bygninger og en ansvarsforsikring, der dækker skader på ting eller personer, som du som bygherre kan blive gjort erstatningsansvarlig for i forbindelse med byggeriet.

 

Kontakt Jens Madsen for faglig sparring og tilbud.

Tlf. +45 4046 5109

jm@rtm.dk

Roland Nielsen ekspert i all risk forsikring

Derfor er det fornuftigt med en entrepriseforsikring

Som det er med alle former for forsikring, så køber du noget, som du håber, du ikke får brug for. Sådan er det også med en entrepriseforsikring. Skulle uheldet være ude, så vil du være godt dækket ind i forhold til de udgifter, der er forbundet med en økonomisk erstatning. Du vil også have en sikkerhed for, at resultatet ender godt.

Det er så at sige en ekstra tryghed, du får, når du tegner en entrepriseforsikring. Har du ingen dækning i forhold til skader, så kan det komme til at blive meget dyrt for dig i en erstatningssag, eller andet kan risikere at løbe af sporet.

Forsikringen dækker forskellige former for skader, og du står også markant bedre, hvis der skulle blive forsinkelser på byggeriet, eller hvis det håndværksmæssigt eller sikkerhedsmæssigt ikke er udført i en ordentlig kvalitet. Du får også en sikkerhed for, at budgettet ikke løber løbsk. Skulle skaden være ude, så er en forsikring bogstavelig talt guld værd.

Hvad kan en entrepriseforsikring dække?

I forbindelse med nybyggeri, tilbygning eller renovering kan der opstå mange forskellige former for skader og andre uheldige forhold. Her har du en god mulighed for at blive forsikret i forhold til følgende:

  • Skader på selve byggeriet
  • Skader på eksisterende bygninger
  • Sikkerhed for kvaliteten af arbejdet
  • Sikkerhed for, at budgettet bliver overholdt
  • Sikkerhed for overholdelse af deadlines
  • Ansvarsforsikring i forhold til både ting og personer

Du får en meget omfattende og dermed meget tryg entrepriseforsikring. Ud over selve byggeriforsikringen så er du også dækket godt ind, når det kommer til ansvar for alle ting og alle personer. Der er også en stor tryghed forbundet med, at du er beskyttet i forhold til byggesjusk, og at budgettet bliver overholdt. Det betyder bestemt også noget, at den tidsmæssige plan bliver holdt.
Alt i alt får du en forsikring, der kan hjælpe dig med at sikre, at alt forløber efter planen, og at du bliver erstattet, hvis der kommer noget i vejen undervejs. Med sådan en omfattende all risk forsikring byggeri på plads kan du trygt sætte arbejdet i gang.
Når det drejer sig om diverse byggeprojekter, så anbefaler vi på det kraftigste, at du har det forsikringsmæssige i orden. Der kan opstå både mindre og større skader i forbindelse med byggerier. Derfor er det virkelig fornuftigt at være godt dækket ind med en god entrepriseforsikring.