4353 1444 mail@rtm.dk

Cyberforsikring

Klaus Nordgren

IT-sikkerhed er som aldrig før på både kunders, virksomheders og politikeres dagsorden. De fleste virksomheder er dybt afhængige af digitale processer og systemer, og denne afhængighed er en vigtig drivkraft for cyberkriminelle.

IT-kriminalitet er et hurtigt voksende problem og metoderne bliver mere og mere avancerede.
Hackerangreb, internetsvindel, virus og DOS-angreb er bare nogle eksempler som hackere og it-kriminelle udsætter virksomheder for. Vi giver dig både råd, vejledning og eksperthjælp med vores markedskendskab til Cyberforsikring.

 

Tag en snak med Klaus Nordgren for yderligere oplysninger.

Tlf. +45 2632 5135

kno@rtm.dk

Lars Panduro ekspert i IT-sikkerhed og IT-kriminalitet

Sådan sikrer du din virksomhed med en cyberforsikring

It-kriminalitet bliver mere og mere udbredt rundt om i verden. Den voksende risiko i forbindelse med IT-angreb giver en øget risiko for, at du kommer til at lide under økonomiske tab som følge af et cyberangreb.

Cyberkriminaliteten udvikler sig med hastige skridt hele tiden, og bagmændene finder konstant nye løsninger og muligheder for at udvikle et avanceret angreb, der kan være svært for dig som virksomhed at opdage. Med en cyberforsikring kan du mere frit bevæge dig i de digitale processer, der er nødvendige for en velfungerende moderne virksomhed.

Vi hjælper dig med den rette løsning

Uanset hvilken cyberforsikring du vælger til din virksomhed, hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning for din virksomhed. Vi  har til formål at give dig en tryg cyberforsikring, så ikke du skal bekymre dig om at drive din virksomhed med hjælp fra digitale processer og digitale systemer. En cyberforsikring beskytter dig mod de store økonomiske efterspil, der kan komme som følge af it-kriminalitet, hvor du her har muligheden for at forebygge store, negative påvirkninger ift. din virksomheds økonomi.

Erhvervsforsikringer giver dig en større sikkerhed

Som virksomhed er det som udgangspunkt ikke et spørgsmål om, hvorvidt du skal have en cyberforsikring, men hvilken du skal tegne. Med en cyberforsikring øger du sikkerheden for din virksomhed. Ikke alle forsikringer er lovpligtige at tegne, som eksempelvis en cyberforsikring til erhverv. Fordelen med en lignende forsikring er dog, at du kan sikre en dækning af økonomiske forhold, der kan opstå som følge af cyberangreb og IT-kriminalitet.

Virksomheder i alle størrelser rammes dagligt at cyberangreb og it-kriminalitet. For at forhindre at virksomheden bliver mærket og at du står med et større erstatningskrav som følge af dit ansvar om håndtering af data. Udover den større sikkerhed du giver for sin virksomheds økonomi, stiller du ligeledes en større sikkerhed for dine kunder. Med den rette cyberforsikring beskytter du både din virksomhed, dine medarbejdere og dine kunder og deres data som du har oplagret i dine IT-systemer.