Kundeansvarlig kunderådgiver/pensionsmægler til RTM Pension

Oprettet 8. maj 2019

 

RTM Pension er i stærk vækst og tilgangen af nye firmapensionskunder er stor.

Til RTM´s forretningsområde for arbejdsmarkedspension inden for et bestemt overenskomstområde, hvor RTM Pension er udpeget som eksklusiv pensionsmægler for såvel arbejdsgivere som lønmodtagere, søger vi en engageret, kompetent, seriøs og målrettet kundeansvarlig pensionsmægler/kunderådgiver.

Kunderådgiverens opgaver er salg til og servicering og rådgivning af medlemmerne af den arbejdsgiverforening, som overenskomsten vedrører.

Medlemmerne er et bredt udsnit af virksomheder i dansk erhvervsliv, lige fra helt små virksomheder med få ansatte og til koncerner med op til 1.000 ansatte.

Du skal fungere som samarbejdspartner med arbejdsgiverforeningen og kundeansvarlig for det enkelte medlem af arbejdsgiverforeningen, og din opgave er at være uvildig rådgiver for virksomheden/medlemmet. I din rolle skal du varetage såvel arbejdsgiverforeningens som lønmodtagerorganisationens interesser i relation til den overenskomstaftalte arbejdsmarkedspensionsordning, og ligeledes er du også bindeledet til pensionsselskabet og sundhedsforsikringsselskabet.

En væsentlig del af jobbet er ligeledes at koordinere og sikre de administrative forhold omkring arbejdsmarkedspensionsordningen, og især medvirke til at sikre den nødvendige rådgivning af nye medlemmer.

Dine forudsætninger kan være et godt kendskab til pensionsbranchen, og gerne nogle års erfaring fra et pensionsselskab eller en pensionsmægler. Vi forventer du har ambitioner og lyst til at udvikle dig i jobbet, og vi er selvfølgelig indstillet på at medvirke til, at du får udviklet de nødvendige kompetencer og færdigheder for, at du vil opleve succes i jobbet.

Som person skal du, udover at besidde et højt drive, være empatisk og kunne fungere som en del af et team, såvel som at arbejde selvstændigt og på egen hånd. Der kan forekomme kundebesøg og eksterne møder i mindre omfang, hvorfor det er at foretrække, hvis du har egen bil til rådighed.

Din ansættelse vil være på RTM’s hovedkontor i Greve, hvor vi har til huse på en dejlig gård med luft, fine omgivelser og et godt arbejdsmiljø. RTM A/S er med mere end 60 ansatte den største danskejede forsikrings- og pensionsmægler i Danmark og med afdelingskontor i Jylland. 

Ansøgningen skal sendes til Mogens Rosengaard på MR@RTM.DK, og meget gerne være os i hænde senest den 25. maj 2019. Samtaler vil blive afholdt løbende. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Mogens Rosengaard fra RTM Pension på telefon 2632 5131.